ת"א
בית משפט השלום עכו
|
1080-08
07/09/2010
|
בפני השופט:
ג'מיל נאסר
|
- נגד - |
התובע:
אבי בללי
|
הנתבע:
איילון - חב' לביטוח בע"מ
|
פסק-דין |
פסק דין
המדובר בתביעת פיצויים בגין נזקי גוף אשר נגרמו לתובע, לטענתו, עקב תאונת דרכים שארעה ביום 27/12/06.
ב"כ הצדדים הגיעו להסכמה דיונית לפיה יוגשו טיעונים בכתב ובית המשפט יפסוק בשאלת הפיצויים המגיעים לתובע על סמך החומר הנמצא בתיק בית המשפט.
ראוי לציין בפתח הדברים כי בישיבת יום 13/4/10 הודיעה ב"כ התובע כי "אנו לא טוענים ליותר מכאב וסבל". ב"כ התובע הבהירה כי נגרמה החמרת מצב בגבו של התובע עקב פגיעתו בתאונה נשוא הדיון.
מומחה רפואי בתחום האורטופדי אשר מונה בתיק זה קבע כי לא נותרה נכות צמיתה. התובע היה סטודנט בזמן ארוע התאונה ונזקק למספר טיפולים בבית חולים ובמרפאות קופ"ח.
ב"כ התובע עותרת לפסוק לתובע פיצוי בגין כאב וסבל וכן תוספת בגין הוצאות שונות (חרף ההצהרה לפרוטוקול כפי שנרשמה לעיל).
לאחר עיון במסמכים הרפואיים וכן חוות הדעת של המומחה מטעם בית המשפט, לרבות המסמכים הרפואיים המתייחסים לעברו הרפואי של התובע, ללא קשר לתאונה נשוא תיק זה, אני מחליט לחייב את הנתבעת לשלם לתובע את הסך 6,500 ₪ בצירוף שכ"ט עו"ד בשיעור 11% + מע"מ אשר ישולמו תוך 30 יום מיום קבלת פסק דין זה.
אני מורה על פטור מיתרת אגרה בתיק זה.
המזכירות תעביר העתק מפסק הדין אל ב"כ הצדדים.
ניתן היום, כ"ח אלול תש"ע, 07 ספטמבר 2010, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת